+34 963.828.349     info@economiadelagua.com

Noticias

El 20 de novembre, taller sobre elaboració de propostes per a programes europeus d’economia circular

Després de la presentació oficial de la Càtedra de Transformació del Model Econòmic de la UV a la jornada La reutilització en el marc de l’economia circular: un desafíament necessari celebrada el 30 d’octubre passat, comencen les activitats formatives de la Càtedra, en línia amb els seus objectius predefinits.

En aquesta línia, s’ha organitzat un taller pràctic amb l’objectiu de donar a conèixer i facilitar l’accès als programes europeus de finançament en l’àmbit de l’economia circular. El taller, que tindrà lloc el pròxim dimecres 20 de novembre a l’Edifici d’Instituts d’Investigació del Campus de Tarongers de la UV (programa i inscripció), s’adreça a entitats públiques i privades, administracions locals, centres d’investigació, empreses i en definitiva, a tots aquells agents socials interessats a promoure i implementar projectes d’economia circular.

Durant el taller s’abordaran les fases d’elaboració de projectes, els requeriments específics de cada programa i s’oferiran pautes i recomanacions que contribuïsquen a assolir l’èxit de les propostes.

Contacto

Please, enter your name
Please, enter your phone number
Please, enter your e-mail address Mail address is not not valid
Please, enter your message

Sobre Economía del Agua

Somos un grupo de investigación multidisciplinar con más de 15 años de experiencia en el sector de los recursos hídricos.

Dirección

Departamento de Economía Aplicada II, Universidad de Valencia
Campus dels Tarongers. Avda. dels Tarongers S/N. 46022 Valencia, España
Teléfono: +34963828349

Links

Proyecto Guardian: Green Urban Actions for Resilient Fire Defense of the Interface Area